Menu

Tilknyttet medlem

DESIGN PROFESSIONEL har besluttet at tilbyde deres kolleger, dvs. alle organiserede frisører, at de nu, som tilknyttede deltagere, kan få del i succesen. Et tilknyttet medlemskab (ikke kædemedlem) er helt uforpligtende og man får mulighed for at købe bl.a. markedets måske bedste hårfarver og andre grossistprodukter til meget fordelagtige priser.

Produkter

Som tilknyttet deltager får du mulighed for at købe f.eks. Farmavita Life Color Plus hårfarver, HD Life Style, Macadamia, Angel En Provence og mange flere. Du kan ligeledes købe mange af de kendte mærker til salonen: bl.a. Joewell, Jaguar, Refectocil, Bobtuo håndklæder samt mange andre produkter du normalt køber hos din grossist. Men som nævnt til meget lave priser.

Økonomi

DESIGN PROFESSIONELS fokus er at have så lave omkostninger som overhovedet muligt. Prisen for mange af produkterne ligger da også ca. 40% under markedsprisen for tilsvarende produkter.

Hvem kan blive tilknyttet deltager?

Organiserede frisørmestre og tekniske skoler i henhold til Erhvervsuddannelsesloven kan optages som tilknyttede deltagere. Det er koster ikke noget at blive tilknyttede deltagere.

Rettigheder og forpligtelser

Tilknyttede deltagere har ret til at købe udvalgte varegrupper.

Tilknyttede deltagere kan ikke markedsføre sig som en del af DESIGN PROFESSIONEL og har ingen ret til at anvende selskabets logo eller andre forretningskendetegn. Tilknyttede deltagere kan optages som kædemedlem, hvis de indbetaler startkontingent og indeksreguleringer, og i øvrigt opfylder de i vedtægternes §4 stk. 3-4 stipulerede krav til medlemskab. (se menupunktet ”Andelshaver”)

Hæftelse og indskudsbevis

Tilknyttede deltagere er ikke andelsberettiget i foreningens formue, og de er ikke bonusberettiget. Tilknyttede deltagere hæfter ikke for selskabets gæld.

Interesseret?

Er du interesseret i at høre nærmere om de mange fordele du kan opnå som tilknyttet deltager af DESIGN PROFESSIONEL, så kontakt os på:

DIREKTØR
Tomas Dalqvist
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: +45 86 24 90 55

Kontaktinformation

Design Professionel                                                                                                                                                                              PRESSE/REPRO

Sintrupvej 25B

8220 Brabrand

+45 8624 9055

PERSONDATA GDPR